Nieuws

Jora-tankstation Oudenbosch opent luxe Bufkes tankshop

Profielfoto van Simone van Schaik
Simone van Schaik
15 januari 2020 | 1 minuut lezen

Het Jora-tankstation aan de Rooseveltstraat in het Brabantse Oudenbosch is compleet vernieuwd. In de shop van de Jora is maandag een vestiging van de Limburgse broodjesformule Bufkes geopend.

Bufkes Oudenbosch ondernemer Hans Oomen en zijn team heten bezoekers vanaf maandag hartelijk welkom. De opening van de Bufkes bij het Jora-tankstation in Oudenbosch betreft de 39e vestiging van de formule in Nederland en de tweede binnen Jora Oliehandel. In 2012 opende Bufkes al bij het Jora-tankstation in Oud Gastel. De formule is voornamelijk te vinden in tankstations beneden de grote rivieren, waaronder ’s-Hertogenbosch, Eindhoven, Heerlen, Roermond en Weert. Bij tankstation Autoradam in Almere vlakbij rijksweg A6 bevindt zich sinds 1996 de enige ‘noordelijk’ gelegen Bufkes van Nederland.

De gemaksformule verkoopt sinds 1995 de ‘Bourgondische Broodjes’ op basis van ambachtelijke, traditionele Limburgse ingrediënten en receptuur. De broodjes Werrem Sjink en Limburger zijn inmiddels beroemd in heel Nederland. De Limburgse broodjesformule timmert hard aan de weg en wil de komende jaren blijven groeien.