Nieuws

Shell De Middelaar opent als nieuwste Moments & More

Profielfoto van Simone van Schaik
Simone van Schaik
15 januari 2020 | 1 minuut lezen

Vissers Energy Group heeft in Shell-tankstation ‘De Middelaar’ aan de A1 bij Hoevelaken de elfde vestiging van de shopformule Moments & More geopend. De voormalige Total kwam afgelopen september tijdens de laatste veiling van tankstationlocaties in handen van het energiebedrijf uit Horst.

Vissers Energy Group laat er geen gras over groeien. Het energiebedrijf uit het Limburgse Horst wist tijdens de afgelopen september gehouden veiling van snelwegtankstations twee locaties aan haar netwerk toe te voegen. Hierbij werd Vissers Energy Group voor de komende vijftien jaar de nieuwe uitbater van Shell Deersels aan de A67 bij Maasbree en van Total De Middelaar aan de A1 bij Hoevelaken. Inmiddels zijn op beide tanklocaties de verbouwingen in volle gang of, in het geval van De Middelaar, zo goed als afgerond. De voormalige Total voert inmiddels de kleuren van Shell en heeft een nieuwe shop gekregen volgens de Moments & More formule. Shell De Middelaar is hiermee het elfde tankstation in het netwerk van Vissers Energy Group dat een Moments & More heeft. Volgens Vissers moeten op de locatie ‘nog enkele zaken worden afgerond aan de buitenzijde’, maar is men al volledig operationeel.

Eerste twee Shell
Shell Vissers Deersels aan de A67 bij Maasbree wordt momenteel grondig verbouwd. Tijdens de verbouwing kunnen consumenten er gewoon terecht, want de tanklocatie is ook tijdens de verbouwing 24/7 geopend. De nieuwe shop, die ook een Moments & More vestiging krijgt, moet eind februari openen. Shell De Middelaar en Shell Deersels zijn de eerste twee Shell-locaties die Vissers Energy Group aan het netwerk heeft kunnen toevoegen. Op beide locaties kan de brandstof zowel met de eigen Vissers TANXpas als met de Shell-kaart worden afgerekend.

Zevenbergschenhoek
Shopconcept Moments & More werd door Vissers Energy Group ontwikkeld en uitgewerkt in samenwerking met AB Interieurbouw en groothandel Sligro. In juni 2016 opende de eerste volgens de nieuwe formule in Zevenbergschenhoek aan de A16 net voor de Moerdijkbrug. In december 2017 volgde de officiële opening van de tweede Moments & More aan de A58 bij Bergen op Zoom. Het energieconcern telt, verspreid over Nederland, een 70-tal tankstationlocaties, inclusief dealerstations, en heeft ruim 250 werknemers in dienst.