Nieuws

Tankstations zetten ludiek in op 14 februari Valentijnsdag.

Profielfoto van Simone van Schaik
Simone van Schaik
17 februari 2020 | 1 minuut lezen

Een groot aantal tankstations in Nederland grijpt Valentijnsdag, vrijdag 14 februari, aan om consumenten door middel van ludieke acties naar de shop te lokken.

Bloemen, cadeaus en lekkernijen zijn de producten waar het met Valentijnsdag om draait en dat hebben de tankstations goed begrepen. Bij het Total-tankstation van Jongeneel in Den Haag-Ypenburg staat vrijdag vanaf 14.00 uur een extra groot assortiment aan verse bloemen en boeketten klaar, verzorgd door Bloemenshop Hogenboom. Voor degene die zijn ideale Valentijnsboeket er niet tussen ziet staan, worden boeketten op wens gemaakt. Daarnaast geeft Jongeneel gedurende de dag gratis Valentijnsboeketten weg. Bij twaalf tankstations die onderdeel zijn van Hanex Tankstations en carwashes worden consumenten naar ‘De leukste tussenstop’ gelokt. Volgens Hanex is dit ‘de enige ‘ex’ waar je met Valentijn langs gaat’.

Rozen
Tankstationformule Nettotank houdt een ‘romantische actie’ en geeft op Valentijnsdag automobilisten bij iedere tankbeurt gratis een rode roos mee. De actie in samenwerking met Bloemenboetiek Stadsveld uit Enschede, geldt bij de Netto Tank locaties Hengelo-Zuid, Glanerbrug, Westsingel, De Hoeve en Groenlo. Bij Total kunnen consumenten voor Valentijnsdag een romantisch ontbijt voor 2 personen winnen. De actie wordt hierbij gelinkt aan de bestek-promotie met tv-kok Rudolph van Veen. Vissers Energy Group roept Valentijnvierders op een bezoek te brengen aan de Moments & More tankshops in Nederland. Onder het motto ‘Wie zet jij deze dag in het zonnetje?’ wordt verwezen naar de speciale chocoladeproducten en cadeaus die in de Moments & More shops te vinden zijn.