Nieuws

Tweede Kuster Energy Point komt bij Velperpoort Arnhem

Profielfoto van Sabrina Verkuil
Sabrina Verkuil
4 maart 2020 | 1 minuut lezen

De tweede Kuster Energy Point tankshop van Nederland komt bij het Total Express tankstation aan de Ingenieur J.P. van Muijlwijkstraat in het centrum van Arnhem. De realisatie van de sfeervolle lunchroom annex tankshop bij treinstation Velperpoort bevindt zich momenteel in de laatste fase.

Tanklocatie Velperpoort ligt direct naast het gelijknamige treinstation en de parkeergarage. Voorheen in de geel-zwarte kleuren landelijk bekend als het ‘Vitesse tankstation’, is het nu al enige jaren een Total Express. De shop op de locatie wordt op dit moment door Kuster Olie omgetoverd tot de tweede Kuster Energy Point van Nederland. De tankende automobilist, maar zeker ook reguliere passanten vinden hier dadelijk een breed aanbod van ter plekke verse bereide producten als broodjes, snacks en barista-koffie. Er is uitgebreide zitgelegenheid. In het shopconcept staan kwaliteit, verse bereiding, gemak, service en sfeer centraal. In een Kuster Energy Point moet iedere bezoeker letterlijk en figuurlijk ‘energie kunnen tanken’.

Gemakshub
De eerste Kuster Energy Point opende in augustus 2019 op bedrijventerrein De Laarberg in Groenlo (GLD). Deze locatie biedt consumenten, automobilisten en vrachtwagenchauffeurs een gemakshub met alle denkbare services die gelinkt zijn aan mobiliteit. Kuster Olie telt in totaal 28 tanklocaties, voornamelijk in de Achterhoek. Hier geldt Kuster als een sterke regionale speler. Van alle Kuster Olie tankstations bevinden zich er zes in Duitsland: Emmerich (4), Moers en Voerde. Van alle Nederlandse tanklocaties zijn er vijf bemand. In gesprek met Pompshop heeft het bedrijf uit Babberich aangegeven de formule de komende jaren in méér bemande tanklocaties van Kuster te willen realiseren. Het concept is modulair wat het mogelijk maakt onderdelen op maat afgestemd op de grootte en behoefte van de locatie te implementeren.