Nieuws

Vertrek Jacco de Ruiter bij SWO de Splinter

Profielfoto van Eric van Voorthuizen
Eric van Voorthuizen
14 april 2020 | 1 minuut lezen

Jacco de Ruiter gaat SWO de Splinter met ingang van 1 mei 2020 verlaten. SWO de Splinter en Jacco zijn dit in goed overleg met elkaar overeengekomen. Jacco heeft vanaf 1 mei 2014 voor SWO de Splinter gewerkt en heeft zich in deze periode met veel projecten bezig gehouden. In zijn rol als Accountmanager heeft hij in de buitendienst veel leden de gevraagde ondersteuning geboden. Daarnaast heeft Jacco samen met leveranciers en fabrikanten veel zaken gezamenlijk geïnitieerd en ontwikkeld. Gewijzigde omstandigheden en de behoefte van Jacco om zich op andere vlakken, en bij een ander bedrijf, verder door te ontwikkelen hebben tot dit besluit geleidt.

Wij wensen Jacco heel veel succes in zijn verdere loopbaan en zijn hem dankbaar voor alles wat hij voor SWO de Splinter heeft betekend. Jacco neemt tot 1 mei a.s. verlof op en zal dus niet meer actief zijn.

Jacco wil graag alle leden van SWO de Splinter, leveranciers en fabrikanten bedanken voor de afgelopen zes jaar en de mooie projecten die samen zijn beetgepakt.

Carlo Sieben en Eric van Voorthuizen zullen de taken van Jacco vooralsnog overnemen.