Nieuws

Kuster Olie opent in Zevenaar vijfde Kuster Energy Point

Sabrina Verkuil
7 mei 2020 | 1 minuut lezen

Kuster Olie heeft dinsdag aan de Nobelstraat in Zevenaar (GLD) een nieuwe Kuster Energy Point geopend. Het is de vijfde vestiging van de succesvolle tankshopformule van het bedrijf uit Babberich. Binnenkort moet de zesde Energy Point openen in Doetinchem.

De nieuwste Kuster Energy Point bevindt zich in het hoekpand van het voormalige Autobedrijf Aleven. Consumenten kunnen er vanaf dinsdag terecht voor een breed assortiment koude broodjes, warme broodjes, hamburgers, ambachtelijke friet, frituursnacks en hartig lekkernijen zoals uitsmijters, broodjes piri piri en wraps. In de formule draait het nadrukkelijk ook om ter plekke versbereide barista-koffie. In een Kuster Energy Point moet iedere bezoeker letterlijk en figuurlijk ‘energie kunnen tanken’. De locaties bieden gratis Wifi, wat de Kuster Energy Points ook geschikt maakt voor zakelijke afspraken. Door de maatregelen tegen het coronavirus kan er momenteel geen gebruik worden gemaakt van het zitgedeelte. Producten kunnen wel worden afgehaald om elders te gebruiken, of online worden besteld om deze te laten bezorgen.

Uitbreiding
De eerste Kuster Energy Point opende in augustus 2019 op bedrijventerrein De Laarberg in Groenlo (GLD). Deze locatie biedt consumenten, automobilisten en vrachtwagenchauffeurs een gemakshub met alle denkbare services die gelinkt zijn aan mobiliteit. Het concept is modulair wat het mogelijk maakt onderdelen op maat afgestemd op de grootte en behoefte van de locatie te implementeren.
Met de opening in Zevenaar komt het aantal locaties op vijf: Arnhem, Groenlo, Silvolde, Vorden en Zevenaar. Volgens de website moet binnenkort de zesde Kuster Energy Point openen aan de Braamtseweg in Doetinchem. In gesprek met Pompshop heeft het bedrijf uit Babberich aangegeven de Energy Point formule de komende jaren verder te willen uitbreiden.

Regionaal sterk
Kuster Olie telt in totaal 28 tanklocaties, voornamelijk in de Achterhoek. Hier geldt Kuster als een sterke regionale speler. Van alle Kuster Olie tankstations bevinden zich er zes in Duitsland: Emmerich (4), Moers en Voerde.

NieuwsActueelInteresse?Over onsContact