Nieuws

BP-tankstation Ziedewij opent Dailyz eten & drinken

(onbekend)
28 november 2019 | 1 minuut lezen
BP-tankstation Ziedewij aan de Middelweg in Barendrecht heeft een complete metamorfose ondergaan. Eigenaar Gerard Verveer noemt het zelfs het ‘mooiste station van Nederland’. De shop is volledig op de schop gegaan en opent als Dailyz eten & drinken. Maar ook de wasstraat en de wasboxen zijn volledig vernieuwd.
 

Dailyz eten & drinken moet ‘dé pitstop van Barendrecht’ worden en dat staat ook in de shop vermeld. De shop oogt ook meer als een lunchroon, dan als een traditionele tankshop. Een open keuken, een brede koffiebar en zitjes en statafels voor de snelle trek. Ook is er een wand met cadeauartikelen.

Dailyz biedt topkwaliteit in eten en drinken. Het horecaconcept dat samen met Willem Devilee is opgezet biedt topkwaliteit in eten en drinken. Op de menukaart staan snacks, hotdogs, gebakken eieren, hamburgers, baristakoffie en meerdere varianten ‘loaded fries’. Broodjes, snacks, sappen en maaltijden worden ter plekke vers bereid en kunnen in de Dailyz worden gebruikt of worden meegenomen voor onderweg.

Nieuw bij BP Ziedewij is ook de service waarbij lunches en maaltijden online kunnen worden besteld om te worden afgehaald of op kantoor worden bezorgd door de eigen Ziedewij bezorgdienst.

 

Foto's: 
               
NieuwsActueelInteresse?Over onsContact