Nieuws

Letteke van der Kruk nieuwe directeur SWO de Splinter

Profielfoto van Quinty van der Zwart
Quinty van der Zwart
24 juni 2021 | 1 minuut lezen

Letteke van der Kruk is per 5 juli 2021 de nieuwe directeur van SWO de Splinter. Het bestuur verwelkomt Letteke als opvolgster van Eric van Voorthuizen.

Letteke van der Kruk heeft diverse managementfuncties bekleed in onze sector. Zij is begonnen bij ContrAll en heeft vervolgens diverse functies vervuld bij Shell. Afgelopen jaren is zij werkzaam geweest bij TotalEnergies in de functie van Dealer Manager.

Van der Kruk over haar nieuwe functie: “De mobiliteitsbranche is continue in beweging, de coronacrisis heeft dit proces alleen maar versneld. De functie van tankstations verandert en de wendbaarheid van de ondernemer en locatie worden steeds belangrijker. De shopkrijgt meer een centrale functie waar de gast voor meerdere doeleinden terecht kan en beleving ervaart. Het is daarom van essentieel belang dat de ondernemers hier optimaal in ondersteund worden en van collectieve voordelen kunnen genieten. Daar is Splinter voor opgericht. Ik vind het dan ook geweldig dat ik tankstation ondernemers nog meer kan volgen in de energietransitie en een bijdrage kan leveren aan het exploiteren van een toekomstbestendig station. Splinter is een volwaardige innovatieve organisatie met mooie groeiambities. Ik heb er dan ook enorm veel zin in om daar onderdeel van te mogen zijn en zelfs een voortrekkersrol te mogen gaan vervullen”.