Nieuws

Kerstwens 2019

19 december 2019 | 2 minuten lezen

Ook wij maken aan het einde van het jaar de balans op van het jaar 2019. Voor mij, Eric van Voorthuizen, persoonlijk een bewogen jaar, met aan de ene kant de “noodgedwongen” verkoop van mijn eigen zaak en aan de andere kant de verschrikkelijk mooie uitdaging bij SWO de Splinter die op mijn pad is gekomen. Aangezien ik iemand ben van het vooruitkijken, wil ik mij concentreren op het laatste, de uitdaging binnen SWO de Splinter!

Wij, het complete team en Bestuur van SWO de Splinter, hebben de afgelopen periode hard gewerkt om SWO de Splinter toekomstbestendig te maken. Aan de ene kant de teruglopende omzetten en dus inkomsten, vanuit een categorie als Zoetwaren en de onzekere toekomst van de categorie Rookwaren en aan de andere kant de opkomst van weer nieuwe categorieën zoals Food en Coffee!  Veel fabrikanten staan te trappelen om samen met SWO de Splinter hier mooie stappen in te zetten en ervoor te zorgen dat de gaten die elders ontstaan worden opgevuld door nieuwe afspraken.

Voor de zelfstandige ondernemer zien wij juist heel veel kansen. Waar de maatschappijen met hun eigen stations vaak kiezen voor een standaard concept ontstaan mogelijkheden voor de zelfstandigen om juist met hun plaatselijke kennis meer maatwerk te bieden in hun locaties. De zelfstandigen kennen hun klant en kunnen snel schakelen, iets wat de business steeds meer zal gaan vragen in de toekomst. Wij, als SWO de Splinter, willen de zelfstandige ondernemer hier in ondersteunen en met maatwerk onze dienstverlening afstemmen op de locatie.

Trots zijn wij op het feit dat onze nieuwe marktbewerking unaniem is aangenomen tijdens de ledenvergadering en aan ons om dit vertrouwen in het jaar 2020, en al die mooie jaren die nog gaan volgen, uit te betalen!  Nog trotser omdat wij met onze nieuwe aanpak al een mooi aantal nieuwe leden voor 2020 hebben kunnen toevoegen. Dit is belangrijk voor ons allemaal want dit stelt ons in staat om onze kosten uit te smeren over een groter aantal leden en maakt ons bovendien nog meer een serieuze gesprekspartner voor fabrikanten en partners.

Wij willen vanaf deze plaats alle leden van SWO de Splinter, hun personeelsleden en alle fabrikanten en partners waar SWO de Splinter mee samenwerkt hele fijne Kerstdagen en een waanzinnig mooi 2020 toewensen! 

 

Eric van Voorthuizen                                                                                      Rob van Herpen

Directeur SWO de Splinter                                                                          Voorzitter SWO de Splinter

Bijlagen

NieuwsActueelInteresse?Over onsContact