Profiteer van

Als zelfstandig tankstationshouder kunt u profiteren van inkoopvoordelen bij onze aangesloten partners. Lees meer over wat wij doen en bekijk alle voordelen van aansluiten bij SWO de Splinter.

Profiteer van ontzorging

SWO de Splinter zet zich in voor rendementsverbeteringen voor zelfstandige tankstation ondernemers. Dit doen wij door de ondernemer te ontzorgen op het gebied van inkoop, acties en spaaracties. Splinter neemt de ondernemer zaken uit handen zodat de ondernemer meer tijd heeft om zich te focussen op zijn bedrijf.

Hoe overleeft jouw tankstation de nieuwe tabaksregels?

Wat zijn de gevolgen van de nieuwe tabaksregels voor mijn shopomzet?

Dit zijn vragen die de komende jaren spelen voor iedere zelfstandige tankstationhouder. Er komen uitdagende jaren aan om het hoofd boven water te houden in een continu veranderende wereld. Vanaf juli 2020 mag tabak niet meer zichtbaar zijn voor de consument. Stations die grotendeels afhankelijk zijn van tabaksverkoop zullen een ommezwaai moeten maken om de komende tabaksregels het hoofd te bieden en de gemiste omzet van tabak terug te verdienen op andere producten.

Hoe ga je om met de energietransitie de komende jaren?

Daarnaast komen er steeds meer elektrische auto’s die een tankstation voorbij rijden. Men laadt immers thuis of op het werk de auto op. Hierdoor gaat de additionele verkoop van een flesje fris, candybar of een ijsje voor onderweg bij het afrekenen van de tankbeurt aan onze neus voorbij.

Hoe krijg ik de klant binnen als hij niet meer hoeft te tanken?

Welk profijt heb ik als ondernemer van Splinter?

Splinter wil u als ondernemer ontzorgen zodat u zich kunt richten op de toekomst van uw bedrijf. Dat doen wij door:

  • Inkoopvoordeel 

  • Categorymanagement 

  • Consumenten spaaracties

Dit alles wordt ondersteund door diverse vormen van communicatie naar tankstation medewerkers en of naar de ondernemer zoals nieuwsberichten en rankings.  

  • Een intranet met informatie en een netwerk van ondernemers

  • Bestuur bestaand uit ondernemers uit de branche

  • 5 dagen per week te bereiken hoofdkantoor in Houten

  • Data analyse op omzet  

  • Advies van experts 

Profiteer van ontzorging!

Consumentenspaaracties

3 keer per jaar bieden wij aantrekkelijke loyalty acties aan voor consumenten acties. De consument komt terug in de winkel om door te sparen en krijgt een flinke korting. De acties worden enthousiast door ondernemers en consumenten ontvangen. We hebben de afgelopen jaren onder meer gespaard voor bestek, pannen, handdoeken, koffertjes en JBL-koptelefoons. De spaaracties in voor- en najaar worden verzorgd door een vaste partner waardoor wij kwaliteit en exclusiviteit kunnen waarborgen. 

Lees meer over onze partners